Wonen in Gouda | Bloemendaal

Wonen van Loon

Wonen van Loon is een nieuwbouwproject in de Goudse woonwijk Bloemendaal. Op de locatie waar ooit autobedrijf Van Loon actief was brengt Wonen van Loon nieuw leven in de brouwerij met de bouw van 196 appartementen.

De drie nieuwe woongebouwen laten de – nu al gezellige – woonwijk Bloemendaal extra bruisen. Binnenkort start de verkoop van 82 driekamerappartementen. Later volgt de verhuur van de middeldure – en sociale huurappartementen.

Veelzijdig Gouda

Gouda de stad met de historische binnenstad. De stad met haar eeuwenoude geschiedenis. De stad die wereldberoemd is om haar kazen, stroopwafels en kaarsen. Maar ook een stad die buiten deze geschiedenis en mooie ambachten veel meer te bieden heeft. Namelijk een stad die heerlijk is om te wonen!

Want Gouda is een stad van gezelligheid en heeft alle voorzieningen in de buurt. Met leuke straatjes, grachten, pleinen, horeca en winkels hoef je je nooit te vervelen. Daarnaast heeft Gouda haar eigen ziekenhuis, intercitystation, schouwburg en bioscoop. En ook zijn er vele sportverenigingen en scholen.

Reeuwijkse Plassen om de hoek

Geniet u graag van het buitenleven? Ook dan zit u goed. Op nog geen 10 minuten fietsafstand van Wonen van Loon zijn de Reeuwijkse Plassen. Een heerlijk buitengebied waar het goed vertoeven is. Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht of ga met een bootje het water op en geniet van de rust en natuur.

Om de hoek van…