Wonen van Loon

Wonen van Loon is het nieuwbouwproject in de Goudse woonwijk Bloemendaal. Op de locatie waar ooit autobedrijf Van Loon actief was brengt Wonen van Loon nieuw leven in de brouwerij met de bouw van 172 appartementen.

De drie nieuwe woongebouwen laten de – nu al gezellige – woonwijk Bloemendaal extra bruisen. In Wonen van Loon komen 86 koopappartementen waarvan de eerste 40 (fase I) nu in verkoop zijn. De koopappartementen vindt u in woongebouw B en C en hebben een woonoppervlakte variërend van 63 tot 127 m2 woonoppervlakte. Elk appartement heeft de beschikking over minimaal één overdekte parkeerplaats.

Bekijk aanbod

Gegarandeerd wonen in 2025!

Dankzij de Vastbouw Garantieprijs profiteert u van een garantieprijs voor uw huidige woning, wanneer u kiest voor een comfortabel appartement in Wonen van Loon.
De bouw is al gestart!

Meer over de Garantieprijs

Alles in de buurt

Kiest u voor een appartement in Wonen van Loon, dan kiest u voor gemak en gezelligheid. Met Winkelcentrum Bloemendaal als buurman heeft u uw boodschappen snel in huis en binnen 10 minuten fiets u naar het historische centrum van Gouda. De bus stopt voor de deur en het intercity station is op loopafstand. Ook zijn steden als Utrecht, Rotterdam en Den Haag binnen een half uur bereikbaar.

Veelzijdig Gouda

Gouda de stad met de historische binnenstad. De stad met haar eeuwenoude geschiedenis. De stad die wereldberoemd is om haar kazen, stroopwafels en kaarsen. Maar ook een stad die buiten deze geschiedenis en mooie ambachten veel meer te bieden heeft. Namelijk een stad die heerlijk is om te wonen!

Een stad van gezelligheid

Gouda is een stad van gezelligheid en heeft alle voorzieningen in de buurt. Met leuke straatjes, grachten, pleinen, horeca en winkels hoef je je nooit te vervelen. Daarnaast heeft Gouda haar eigen ziekenhuis, intercitystation, schouwburg en bioscoop. En ook zijn er vele sportverenigingen en scholen.

Reeuwijkse Plassen om de hoek

Geniet u graag van het buitenleven? Ook dan zit u goed. Op nog geen 10 minuten fietsafstand van Wonen van Loon zijn de Reeuwijkse Plassen. Een heerlijk buitengebied waar het goed vertoeven is. Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht of ga met een bootje het water op en geniet van de rust en natuur.

Parkeren en mobiliteitsplan

Bewoners van Wonen van Loon kunnen door middel van een gratis app gebruik maken van deelauto’s en e-bakfietsen. De auto’s vindt u overdekt op het parkeerdek en de e-bakfietsen in een centrale stalling op de begane grond. Naast de deelauto’s en de e-bakfietsen kunt u voor de deur gebruik maken van het openbaar vervoer. Dit alles vormt de moderne mobiliteitshub.

 

Bent u benieuwd naar het aanbod?

In onze woningzoeker vindt u altijd een actueel overzicht van de beschikbare appartementen.

Bekijk aanbod