Ervaar Van Loon tijdens VOORJAARSBORREL op donderdag 25 april. Rondleidingen op de locatie en meer... Meer info >>

Wij ontmoeten u graag!

Op donderdag 25 april is het zover! De Wonen van Loon Voorjaarsborrel. En u bent welkom! We ontvangen u graag op de locatie van Wonen van Loon. We organiseren tussen 16.00 uur en 18.00 uur een feestelijke Voorjaarsborrel. De bouw is in volle gang: er is geen beter moment om kennis te maken met Van Loon. Het verkoopteam van TW3 en Boer Makelaardij  en onze hypotheekadviseurs staan voor u klaar.

U kunt op twee momenten deelnemen aan een rondleiding. Wij vertellen u meer over het project, de bouw en we nemen u mee in gebouw B. Er kunnen maximaal 25 mensen mee met de rondleiding.
Vol = vol.

Rondleiding 1: 16.15 uur

Rondleiding 2: 17.00 uur

Let op: wilt u deelnemen aan de rondleiding? Zorg dan dat u stevige (veiligheids)schoenen aantrekt. Wij hebben veiligheidshesjes en -helmen beschikbaar. U neemt deel op eigen risico.

Aanmelden Voorjaarsborrel

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de Voorjaarsborrel van donderdag 25 april. U bent welkom tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Rondleiding*
Privacybeleid*

Wij kunnen een maximaal aantal mensen rondleiden. Om alles in goede banen te leiden vragen wij u zich aan te melden, zonder aanmelding bent u uiteraard ook welkom.

Details

Donderdag 25 april 16.00 uur – 18.00 uur
Ridder van Catsweg 681, Gouda

Liever een andere keer langskomen?

In het voorjaar organiseren wij verschillende evenementen. Zowel op de bouwlocatie als de vertrouwde info-middagen geWOON bij Boer. U kunt ook contact met ons opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak op kantoor of bij u thuis.