Nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en bouwupdates via onze social media kanalen.


 

Timelapse bouw | juli 2023

Bouwupdate | 10 juli 2023

Eerste paal is een feit | 17 juni 2023

Samen met de wethouder, de kopers, Woonpartners Midden-Holland en Stienstra Wonen hebben we op zaterdag 17 juni op feestelijke wijze de ‘eerste paal’ van Wonen van Loon in de grond geslagen.

Aansluitend was er gelegenheid voor geïnteresseerden om meer te weten te komen over Wonen van Loon en vragen te stellen aan ons verkoopteam.

 

Kon u niet aanwezig zijn? Neem gerust contact op met onze makelaars. Zij staan u graag te woord en maken geheel vrijblijvend een afspraak op een moment dat u schikt. Aarzel niet, wij helpen u graag.

Boer Makelaardij
T: 0182 – 53 84 00
E: info@boer-gouda.nl

TW3
T: 0182 – 70 06 22
E: info@tw3.nl

 

 

KOM LANGS – Zaterdag 17 juni 11.00 – 14.00 uur

U bent op zaterdag 17 juni van harte welkom op de locatie van Wonen van Loon. Bekijk onder het genot van een hapje en een drankje tussen 12.30 uur en 14.00 uur uitgebreid de locatie. Laat u vrijblijvend informeren over het project, de mogelijkheden van de garantieprijs voor uw huidige woning en alle kansen die Wonen van Loon u biedt.

Programma

11.00 uur – Inloop

11.30 uur – Start officiële moment

12.30 uur – Inloop voor meer informatie over Wonen van Loon

Locatie

Ridder van Catsweg 681, Gouda

Aanmelden

U kunt zich aanmelden. Dan zorgen wij dat u niet met lege handen naar huis gaat. Stuur een e-mail naar wonenvanloon@vastbouw.nl met daarin uw naam en laat ons weten hoeveel personen aanwezig zult zijn. Of vul het aanmeldformulier in.

 

Timelapse van de bouwplaats | eind april-mei 2023

 

In de pers… Gouds Dagblad | 29 april 2023

Voormalige Van Loon-locatie gesloopt, bouw project kan starten

De sloop van de voormalige Van Loon-locatie langs de Ridder van Catsweg in de Goudse wijk Bloemendaal is bijna afgerond. Binnenkort start de bouw.

Lees het hele artikel >>

Timelapse | april 2023

Sloop werkzaamheden gestart | maart 2023

Begin maart is er een start gemaakt met de sloop van de oude ‘Van Loon’ garage. Wethouder Rogier Tetteroo van de gemeente Gouda mocht de eerste sloophandeling verrichten. De sloop van de oude garage is gelijk het startschot voor de bouw van de drie woongebouwen met daarin 172 appartementen. Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Volg dan onze social kanalen. Wij plaatsen daar regelmatig bouwupdates.