Stap voor stap naar uw woning in Wonen van Loon

Hoe verhuist u in vier stappen naar Wonen van Loon? De makelaars van Boer Makelaardij en TW3 zorgen er samen met u voor dat het maken van de keuze voor het door u gewenste appartement op een prettige wijze verloopt.

Stap 1: Tijd om te ontdekken

Het begint te kriebelen. Is dit het juiste moment om te verhuizen? Ben ik er aan toe of misschien over 2 jaar? Is Bloemendaal de wijk waar ik wil wonen? Het winkelcentrum én de stad lekker dichtbij! De ontdekkingsreis start hier!

Ontdekkingsreis om een huis te kopen

De kinderen het huis uit, alles gelijkvloers? Momenten waarop u eraan denkt om te gaan verhuizen. De makelaars helpen u in deze fase. Op onze website kunt u al rondkijken naar de appartementen die te koop staan, wat is kopen met zekerheid of informatie over de wijk. Vanzelfsprekend wilt u op de hoogte zijn van de stand van de bouw. Zo ontdekt u steeds beter wat uw persoonlijke voorkeuren zijn. En dat is wel zo prettig op het moment dat u daadwerkelijk een appartement gaat kopen.

Stap 2: Tijd voor oriëntatie

Tijd voor een bezoek aan de makelaar. Op basis van uw wensen gaat de makelaar met u in gesprek over het door u gekozen appartement of het appartement wat het beste aan uw wensen voldoet. En uw huidige koopwoning? De makelaar van Boer Makelaardij of TW3 onderhandelt voor u, om uw huis voor de beste prijs te verkopen.

Vlot verkopen van uw huis

De verkoop van uw huis vereist vakkennis van een makelaar. Daarom adviseren wij gebruik te maken van een makelaar van Boer makelaardij of TW3. Zij zijn volledig op de hoogte van de plaatselijke woningmarkt en de daarbij behorende kansen.

Vrijblijvend kennismaken + een gratis waardebepaling van uw huis

We snappen dat u een goed gevoel wilt hebben bij de makelaar die uw huis verkoopt. Daarom ons advies. Daarbij geven zij u meteen een inschatting van de marktwaarde van uw huis. Ook leggen ze uit hoe ze het aanpakken: uw huis verkopen. U kunt na afloop rustig beslissen. Het eerste gesprek en de waardebepaling zijn vrijblijvend.

Zekerheid met Vastbouw Garantieprijs

De Vastbouw Garantieprijs is er om u zekerheid te bieden over de verkoopprijs van uw huidige woning. Wij begrijpen als geen ander dat u deze zekerheid prettig kan vinden. De Vastbouw Garantieprijs dient als vangnet bij prijsdalingen en wanneer de prijs stijgt profiteert u! De makelaars kunnen u er alles over vertellen.

Stap 3: Tijd voor een beslissing

U hebt uw keuze gemaakt. De makelaar zorgt dat alles perfect op papier komt te staan. Zij verwerken uw gegevens in een concept koop- en aannemingsovereenkomst die u ter controle ontvangt. Vervolgens maakt de makelaar met u een afspraak om de overeenkomsten te bespreken. Als alles duidelijk is dan zet u digitaal uw handtekening en gaan de overeenkomsten naar Vastbouw zodat zij kunnen ondertekenen.

Hebt u Boer Makelaardij of TW3 als verkoopmakelaar van uw huidige woning ingeschakeld? De makelaar behartigt dan úw belangen in de onderhandeling.

Stap 4: Naar de notaris

De koopovereenkomst is getekend. Alleen nog even langs de notaris. De notaris heeft alle stukken ontvangen en maakt de leveringsakte op. Voordat u naar de notaris gaat is het noodzakelijk uw hypotheek te regelen. Het passeren van de hypotheekakte kan gelijktijdig met het passeren van de leveringsakte van uw appartement.

Kiest u ervoor om de hypotheekakte bij een andere notaris te laten passeren dan is het belangrijk te weten dat voor het passeren van de leveringsakte de koopsom bij onze notaris op de rekening staat.