Ervaar Van Loon tijdens VOORJAARSBORREL op donderdag 25 april. Rondleidingen op de locatie en meer... Meer info >>

Vandaag een interview met de kopers van bouwnummer 8B. Een comfortabel appartement van 75 m2 (woningtype A) in woongebouw B met een balkon op het oosten.

De reden dat wij voor nieuwbouw hebben gekozen, is dat wij al enigszins bekend zijn met nieuwbouw. We hebben vijf jaar lang een nieuwbouwwoning gehuurd, die we later hebben gekocht. Mijn zus heeft ook onlangs een nieuwbouwwoning gekocht, en dat heeft ons verleid om verdere stappen te nemen.

In onze zoektocht naar een nieuwbouwwoning wilden wij per se een appartement. Dat lijkt mij gewoon heel fijn, alles gelijkvloers. Ons huis was veel te groot, met vijf slaapkamers, en het onderhoud werd wat moeilijker voor mijn man. We hebben altijd een tuin gehad die we netjes bijhielden, maar eigenlijk zijn wij geen enorme tuinliefhebbers.

Wonen van Loon is op ons pad gekomen vanwege de ligging en de advertenties die we zagen. Wonen van Loon ligt dicht bij een winkel- en gezondheidscentrum, en ook de snelweg is om de hoek, dus alle gemakken zijn nabij. In de wijk Bloemendaal, waar Wonen van Loon gelegen is, wonen ook onze kinderen, waardoor we enigszins bekend zijn met het gebied. We passen regelmatig op de kleinkinderen, dus voor de kinderen zou het handig zijn als we dichterbij wonen.

In het verleden hebben wij een nieuwbouw huurwoning gehad en twee bestaande bouw woningen. Het hele proces rondom de koop en vooral de bouw was helemaal nieuw voor ons. Dit proces was eigenlijk erg duidelijk. De website van Wonen van Loon en het gebruik ervan sprak me erg aan. Je kunt gemakkelijk kijken naar de etages en de indeling.

Voor ons is het tijd voor een nieuwe stap en meer gemak!

Ook een nieuwe stap maken?

Onze makelaar neemt u mee in het proces van het kopen van uw nieuwbouw appartement in Van Loon. We plannen graag een afspraak met u. Of kom langs tijdens een van onze info-middagen.