Kom alles te weten over Wonen van Loon op woensdag 7 augustus tijdens de info-middag bij Boer Makelaardij... Meer info >>

Recent hadden we het genoegen verschillende van onze kopers te vragen waarom zij voor nieuwbouw hebben gekozen in Wonen van Loon. Vandaag een interview met de kopers van bouwnummer 67C. Een royaal appartement van 103 m2 (woningtype I) in woongebouw C.

Vijftien jaar geleden zeiden we al tegen elkaar: ‘Wat zal onze volgende stap zijn? Blijven we wonen in het huidige huis, gaan we naar een ander huis, of kiezen we, zoals men vroeger zei, voor een appartement omdat een slimme meid op haar toekomst is voorbereid en een slimme oudere ook op zijn of haar toekomst voorbereid moet zijn?’

Voor ons was het een voorwaarde om in de wijk Bloemendaal in Gouda te blijven wonen. Hier wonen we al meer dan 30 jaar met veel plezier. Onze wens was een ruim appartement met 3 slaapkamers en faciliteiten in de buurt, zoals winkels en een gezondheidscentrum. Toen kwam het aangepaste project Wonen van Loon voorbij en de keuze was snel gemaakt. Het specifieke bouwnummer dat wij in gedachten hadden, bouwnummer 67C, woningtype I, een appartement met 4 (slaap)kamers, werd aan ons toegewezen.

Het proces heeft enige vertraging opgelopen, maar ons enthousiasme is sinds het begin onveranderd gebleven. Nu de bouw is begonnen, komt onze droom elke dag weer een stukje dichterbij! We hebben niet naar andere nieuwbouwprojecten gekeken, want dit was liefde op het eerste gezicht. We laten een eengezinswoning achter. Hoewel we geen ervaring hadden met nieuwbouw, zijn we hierover goed voorgelicht door Boer Makelaardij.

Ook een volgende stap maken?

Onze makelaar neemt u mee in het proces van het kopen van uw nieuwbouw appartement in Van Loon. We plannen graag een afspraak met u. Of kom langs tijdens een van onze info-middagen.