Ervaar Van Loon tijdens Dag van de Bouw op zaterdag 8 juni. Rondleidingen op de locatie en meer... Meer info >>

Wonen van Loon heeft het in huis

U wilt wonen op een plek waar u alles dichtbij huis kunt vinden. Van de dagelijkse boodschappen tot een kundige fysiotherapeut en van ruige natuur tot kinderboerderij.

 • 2

  woongebouwen

  De 9 verschillende typen koopappartementen bevinden zich in woongebouw B en C. Woonoppervlakten variëren van 63 t/m 127 m2.

 • 65

  winkels

  Op slechts 3 minuten lopen naar het winkelgebied van de wijk: winkelcentrum Bloemendaal. Alles wat u nu nodig hebt in de buurt.

 • 8

  minuten fietsen

  En u bevindt zich bij de Reeuwijkse plassen of midden in het Goudse Hout. Het centraal station van Gouda is ook slechts 8 minuten fietsen.

Thuis in veelzijdig Gouda

Gouda heeft veel te bieden. Een sfeervolle en historische binnenstad. Met leuke straatjes, grachten, pleinen, horeca en winkels, voor ieder wat wils. De stad is wereldberoemd is om haar kazen, stroopwafels en kaarsen. Maar Gouda is ook een stad die buiten de historie en mooie ambachten vooral een heerlijke stad om te wonen.

Van Loon: een locatie met historie

Op de locatie waar ooit autobedrijf Van Loon actief was, verrijzen momenteel de woongebouwen van Wonen van Loon. Verdeeld over drie woongebouwen worden verschillende typen appartementen gerealiseerd aan de Ridder van Catsweg. Midden in de wijk Bloemendaal in Gouda. De koopappartementen bevinden zich in woongebouw B en C.

Alles in de buurt!

 • Winkelcentrum Bloemendaal op loopafstand.
 • Zorgvoorzieningen zoals: het Groene Hart ziekenhuis, huisartsen, fysiotherapeuten en apotheek op korte afstand.
 • Reeuwijkse plassen en natuurgebied Goudse Hout met 8 minuten bereikbaar per fiets.
 • Centrum, centraal station en de schouwburg binnen 10 minuten bereikbaar per fiets.
 • Scholen, kinderopvang en kinderboerderij in de wijk.
 • Uitstekend bereikbaar vanaf snelweg A12.

Wij nemen u mee

Graag stellen wij uw aanspreekpunten aan u voor: Robert Roos (Boer Makelaardij) en Lonneke Cramer (TW3). Zij nemen u mee naar Wonen van Loon.

De woongebouwen

De verschillende koopappartementen bevinden zich in woongebouw B en C. Woongebouw B telt 8 verdiepingen en woongebouw C telt 9 verdiepingen.

Woongebouw B

In Woongebouw B bevinden zich 36 koopappartementen. U heeft keuze uit woningtype A, B, C of D.

Woongebouw C

In woongebouw C bevinden zich 50 koopappartementen. U heeft keuze uit woningtype B, E, F, G, H of I. 

Parkeren

Centraal in het plan ligt de tweelaagse parkeergarage waarin voor ieder appartement minimaal een parkeerplaats is gereserveerd. U vindt uw parkeerplaats in de parkeergarage op maaiveldniveau.

Elk gebouw heeft zijn eigen gezamenlijke fietsenstalling. Het bezoekersparkeren is direct bij de entree van het terrein gesitueerd.

De tweede laag van de parkeergarage is via de hellingbaan bereikbaar. Deze parkeerplaatsen worden vrijwel allemaal overdekt met een door sedum bedekt afdak.

Deelmobiliteit

Bewoners van Wonen van Loon kunnen gebruik maken van deelauto’s en e-bakfietsen. De auto’s vindt u op het parkeerdek en de e-bakfietsen in de gezamenlijke fietsenstalling.

Locatie

Waar wordt Wonen van Loon gebouwd?

In Gouda in de wijk Bloemendaal. De bouwlocatie bevindt zich op de plek waar ooit de Van Loon autogarage gevestigd was, aan de Ridder van Catsweg 681.

Welke voorzieningen zijn er dichtbij?

Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Bloemendaal met ruim 65 verschillende winkels. Verschillende huisartsen, fysio-praktijken en apotheken zitten ook in de directe omgeving. Bovendien is er een bushalte voor de deur en zijn andere voorzieningen uitstekend bereikbaar per fiets.

Is er een OV-verbinding dichtbij?

Ja, er is een bushalte (buslijn 726) op loopafstand.

Kan ik langskomen op de bouwlocatie?

Nee, u kunt niet op eigen gelegenheid langskomen op de locatie. Neem voor de mogelijkheden contact op met TW3 Makelaars, telefoonnummer: 0182 – 70 06 22 of Boer Makelaardij, telefoonnummer: 0182 – 53 84 00.

Heeft u een andere vraag?

Stel gerust uw vragen. Neem vandaag nog contact op met Robert Roos (Boer Makelaardij) of Lonneke Cramer (TW3 Makelaars).