Kom alles te weten over Wonen van Loon op woensdag 3 juli tijdens de info-middag bij Boer Makelaardij... Meer info >>

Op woensdag 13 december organiseerden we de winterborrel op de bouwlocatie van Wonen van Loon. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur hebben we geïnteresseerden kopers en omwonenden mogen verwelkomen. Ons verkoopteam heeft veel enthousiaste gesprekken gevoerd, reacties ontvangen en veel vragen kunnen beantwoorden. De vervolggesprekken staan ook al genoteerd. We zien duidelijk een toenemende belangstelling in Wonen van Loon.

Het hoogtepunt voor veel bezoekers was het unieke kijkje op de bouw. De contouren van zowel woongebouw A, als die van woongebouw B en C waren al te zien. Hierdoor kregen de bezoekers direct een goed beeld van hoe de gebouwen gepositioneerd zijn. Ons verkoopteam kon eenvoudig toelichten hoe de ligging van de verschillende type appartementen in de woongebouwen gesitueerd zal zijn.

De winterborrel gemist, maar wel in een persoonlijk gesprek meer informatie ontvangen?

Iedere 1e woensdag van de maand organiseren we een info-middag bij Boer Makelaardij: geWOON bij Boer. U kunt hier tussen 16.00 uur en 17.00 uur vrijblijvend binnenlopen bij Boer Makelaardij voor meer informatie over Wonen van Loon. Op een ander moment een afspraak maken kan ook altijd. En, wist u dat onze makelaars ook geheel vrijblijvend bij u langs kunnen komen?