Kom alles te weten over Wonen van Loon op woensdag 7 augustus tijdens de info-middag bij Boer Makelaardij... Meer info >>

We kijken terug op een zeer geslaagde Dag van de Bouw. Afgelopen zaterdag -8 juni- hebben we tussen 10.00 en 14.00 uur tientallen geïnteresseerden mogen ontvangen op de bouwlocatie van Wonen van Loon. Op twee momenten konden jong en oud deelnemen aan een rondleiding door gebouw B. Het was leuk te zien dat onder de bezoekers enkele basisschoolleerlingen waren. De jeugd heeft immers de ‘bouw’toekomst. We konden de bezoekers meenemen tot aan de bovenste verdieping, waar zij het fraaie uitzicht in zich op konden nemen.

Ons verkoopteam stond beneden in gebouw A opgesteld om alle vragen van bezoekers te beantwoorden. Een vraag die vaak gesteld werd: “zijn er nog appartementen op de bovenste verdieping beschikbaar?”. Het antwoord is dat er op dit moment enkel bouwnummer 58.B nog vrij is op de bovenste verdieping van gebouw B. Dat betreft een woningtype D van ca. 74 m2. We verwachten nog een type B (bouwnummer 57.B) van ca. 63 m2 beschikbaar te krijgen. Hiervoor kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam van TW3 Makelaars of Boer Makelaardij. In gebouw C zijn op de bovenste verdieping nog bouwnummer 68.C (type I) en 69.C (type B) beschikbaar. Het actuele aanbod kunt u altijd terug vinden in onze woningzoeker.

Impressie Dag van de Bouw 2024